Blijven de bedrijven langs de A12 bereikbaar?

Antwoord

Het is belangrijk dat de bedrijven in de onmiddellijke omgeving bereikbaar blijven. Hierbij wordt uiteraard veel aandacht geschonken aan de verkeersveiligheid.

Aan de kant van Londerzeel komt er langs de A12 een ventweg die zal aansluiten op de Kerkhofstraat. Langs daar zal het verkeer voor de bedrijven Moens en Stone de A12 oprijden. Voor het verkeer van en naar Sarens wordt er in het ontwerp een nieuwe toegangsweg voorzien via de Kerkhofstraat.

Langs de kant van Westrode zijn aansluitingen voorzien voor de geplande bedrijvenzones “Berg” en “Westrode”. Een ventweg zal de bedrijven langs de A12 ontsluiten. Bedrijven langs de A12 worden ontsloten via een ventweg. Bij een eventuele ontwikkeling van Meise-Westrode kan deze ventweg verlengd worden.

De Patatestraat wordt afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Voetgangers en fietsers kunnen deze weg wel blijven gebruiken.

Nieuwsberichten

Regelmatig worden er berichten voor het project Londerzeel Zuid gepubliceerd op de nieuwspagina. Lees via onderstaande knop meer over de aanleg van een parallelweg, een voorbeeld van minderhinder-maatregelen voor bedrijven.